Fresh Roasted Coffee

Rwanda Marcala Gisagara Cafea De Specialitate

77,50 lei310,00 lei (TVA inclus)

Cafeaua proaspat prajita din Rwanda, are o aroma exceptionala, o fuziune de note dulci, unt și caramel, cu tonuri surprinzătoare de citrice, fructe si ciocolata. Această combinație de arome este delicat echilibrată pentru a crea o aromă de cafea complexă și deosebita. Odată ce ați încercat această cafea, va fi greu sa gasiti o alta cafea cu un gust mai bun!

SKU 2 Category: Tag:

Descriere

Cafeaua proaspat prajita din Rwanda, are o aroma exceptionala, o fuziune de note dulci, unt și caramel, cu tonuri surprinzătoare de citrice, fructe si ciocolata. Această combinație de arome este delicat echilibrată pentru a crea o aromă de cafea complexă și deosebita. Odată ce ați încercat această cafea, va fi greu sa gasiti o alta cafea cu un gust mai bun! Cele mai bune rețete pentru cafeaua din Rwanda sunt simple, adauga o picătură de lapte pentru a completa textura mătăsoasă. Origine: Rwanda. Regiune: Marcala, Gisagara. Ferma: Muganza. Varietate Arabica: Bourbon. Procesată: Natural. Profile prăjire: medie deschisă. Potrivită pentru: ibric, french press, dar mai ales pentru espresso și filtru. Profil de gust: portocale, mure, scorțișoară, și caise. Corpolență: Ridicată. Aciditate: Medie. Scor SCA: 90 Prăjită de Kadir Çokyapıcı (a treia generație de prăjire cafea)

Informații suplimentare

Greutate 250 kg
Dimensiuni 9 × 14 × 20 cm
Măcinare

Boabe, măcinată pentru espresso, filtru

Gramaj

250 g, 500 g, 1 kg

Regiune

Gisagara, Marcala

Țară

Rwanda

Farm

Muganza

Altitudine

1700-2000 m

Aromă

notes of citrus (lemon, orange), blackberries, cinnamon and apricot

After taste

Floral Notes, caramel and white chocolate

Varietate

Bourbon

Proces

Natural

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

ro_RO