Unde ne puteți găsi?

Oaze liniștite, confortabile și jazzy

Kaffein Cosmopolis

Kaffein Cosmopolis

Cosmopolis, StripMall Cosmopolis Plaza surprinde cu un amestec unic de muzică, arome de cafea, ceai și dulciuri care te vor face să te oprești și să te bucuri de cea mai bună cafea din oraș.

Kaffein Floreasca

Kaffein Roastery Floreasca

Te așteptăm în strada Floreasca 57, București cu boabe de cafea proaspete selectate cu grijă, prăjite mediu-ușor. În anumite zile, poți chiar să asiști la experiența noastră de prăjire.

Our mantra

Passion over profit

Călătoria noastră începe în America Latină cu cafeaua organică la origine, Honduras, Guatemala, Jamaica, El Salvador și Costa Rica, culeasa bob cu bob de la cele mai bune plantații de cafea de pe cele mai înalte creste, apoi în Columbia și pe platourile din Brazilia, unde boabele sunt atent selectate și procesate în mod natural și prăjite cu un prăjitor de cafea profesionist de cea mai recentă tehnologie germană, care asigură calitate pentru toate tipurile de prăjire. Ne continuăm călătoria în Africa cu Kenya, unde spălăm cafeaua în râul Ryuru, în Etiopia, folosind cele mai bune boabe de cafea sălbatică. Vizităm Asia cu Sumatra, Indonezia, India și Vietnam.

Căutăm în continuu arome unice în întreaga lume. Boabele noastre de cafea de specialitate din micro-ferma deținută de o familie din Rwanda sunt un bun exemplu din acest tip de cafea.

Ne mândrim cu fiecare produs

Magazinul nostru

This a classic cute small shop that who loves coffee has to know... Staff very professional and of course great variety of choice, excellent.

Bob Blanes

Kaffein e unul dintre locurile acelea in care te opresti fara sa-ti fi planificat. Nici nu te gandeai sa bei o cafea la ora aceea, insa cand treci prin fata si vezi ce e acolo, te opresti pentru o clipa, se opreste si timpul, se schimba si lumea. Peste cateva minute, back to real life, cum zice romanul… ?

restocracy.ro

Kaffein - rosteria artizanala turceasca din Floreasca unde bei o cafea buna, la un pret decent.

metropotam.ro
ro_RO