Descriere
Cafeaua proaspat prajita din Rwanda, are o aroma exceptionala, o fuziune de note dulci, unt și caramel, cu tonuri surprinzătoare de citrice, fructe si ciocolata. Această combinație de arome este delicat echilibrată pentru a crea o aromă de cafea complexă și deosebita. Odată ce ați încercat această cafea, va fi greu sa gasiti o alta cafea cu un gust mai bun! Cele mai bune rețete pentru cafeaua din Rwanda sunt simple, adauga o picătură de lapte pentru a completa textura mătăsoasă. Origine: Rwanda. Regiune: Marcala, Gisagara. Ferma: Muganza. Varietate Arabica: Bourbon. Procesată: Natural. Profile prăjire: medie deschisă. Potrivită pentru: ibric, french press, dar mai ales pentru espresso și filtru. Profil de gust: portocale, mure, scorțișoară, și caise. Corpolență: Ridicată. Aciditate: Medie. Scor SCA: 90 Prăjită de Kadir Çokyapıcı (a treia generație de prăjire cafea)
Recenzii
Nu există recenzii până acum.